Project Description

Танцова формация “Emotion” е създадена през септември 2011г. от ОМД Шумен и хореограф Ивелина Тодорова.
В началото групата танцува основно балет и модерен балет. През годините се развива и в други стилове, а в момента главно се занимава с хип-хоп, характерни и модерни танци. Всяка година ТФ “Emotion” организира свой годишен концерт, където представя над какво се е работило цяла година.

В своята история танцовата формация е създала множество групови танци, които успяват да обединят колектива в едно цяло и да запишат заедно своето име в челните позиции на много конкурси в страната и чужбина. Най-ярко се отличават 1-во място в категория “Характерни танци” на конкурса “Магията на танца” гр. Шумен 2014г. Приз за отличен дебют на конкурса “Танцуваща река” в гр. Русе 2015г. Две 3-ти места на Националния конкурс за танцови изкуства в гр. Бургас 2016г. ГРАН ПРИ в категория “Улични танци” – “Магията на танца” гр.Шумен 2017г. През 2018г. 2-ро място в конкурс “Букет” за танцово изкуство гр. София. Това са само част от всички отличия на формацията. През последните 3-4 години момичетата взимат участие и на Национални фестивали в България, Румъния,Турция, Гърция.

В момента ръководител е Маргарита Атанасова.

График

Възрастова група – деца от 4 до 18год. възраст.
Приемаме четири възрастови групи.
“Emotion JUNIOR” – 4-8г.
“Emotion JUNIOR” – 9-11г.
“Emotion NEW” – деца от 12-15г.
“EMOTION” – над 16г.

Тренировки провеждаме понеделник, сряда, четвъртък, петък и събота в Младежки дом на 2ри етаж – зала Ритъм, над ритуална зала.

Ръководител

Маргарита Атанасова (Меги)
Маргарита Атанасова (Меги)Ръководител и хореограф
Меги е била дълги години част от формацията, сега е студент и изучава “Съвременна хореография” в ЮЗУ Благоевград.

Контакти

Социални мрежи