Първото издание на Младежки фестивал на уличните изкуства „Щастливо лято!“ премина, изпълнено с много усмивки и настроение за участници и публика. Пъстрата и разнообразна програма в двата фестивални дни – 01 и 02 юли привлякоха и заредиха присъстващите с енергия и емоции за предстоящите ваканционни дни.
През първия ден на Фестивала – 01 юли,
в организираните арт ателиета и работилници, участниците се забавляваха и твориха в Арт хепънинга и рисуване с екипа на Арт пространство “ От нота до цвят“, изработиха сувенир на морска тематика с Арт работилница „Балонче за купонче“, а с младите таланти от Общински младежки дом изработваха тематични сувенири, аксесоари, бижута, атрактивни летни прически.
Атрактивно бе и присъствието на предложената от „Комбино Проджект“ – Пловдив анимация.
В концерта „Лятнта магия“ участие взеха:
Цирково кабаре „Комбино проджект“ – Пловдив, Театрална работилница „Слънчеви усмивки“, с ръководител Мая Кулева, ДЮТ „Бис“ и Школа по „Поп и джаз пеене“ при ЦПРЛ-ОДК „Анастас Стоянов“, с ръководител Диана Колева, илюзиониста Виктор Петков, група „DnD” , а за финал „Комбино Проджект“-Пловдив предложиха изключително въздействащо и впечатляващо Огнено шоу.